We refurbish your manure

Meer informatie?

We refurbish your manure

Meer informatie?


Wij staan op de Landbouwbeurs(veehouderijen) (Franklinweg 2 , 4207 HZ Gorinchem)Stand H210(1ste verdieping)28-30 november 2023

Udar BV(Arnhem) en Kanters Special Products BV(Heinenoord)

—————————————————————————————–

Wij willen onze dank uitspreken via Dr. Alexander Yutkin, zoon van de befaamde en miskende Sovjet Unie uitvinder Lev A.Yutkin Hij die ons veel succes wenst met het realiseren van een betere landbouw en de verdere toepassing van het ‘Lev Yutkin’ effect via ons. Ook om de missie exclusief voort te zetten vanuit Nederland wat zijn ouders hebben achtergelaten. Dat de passie van zijn vader en moeder(Lydia Goltsova) mag worden verlengd op Gods aarde via ons ! Lev A. Yutkin was de bedenker van het electrohydraulisch effect(EGE)tussen 1933-1980, welke hij en zijn vrouwlief uitvoerden in de Sovjet Unie. Dat ging destijds,ondanks fenomenale resultaten,niet zonder tegenstand en onbegrip. Wij hebben hun gezonde missie opgepakt en omgezet naar Elektro Udar vanaf 1998. Het is een eer om Gods waarheden uit de schepping te implementeren in technische toepassingen.

Arnhem , winter -2023/2024

————————————————————————————————————

Het UDAR project/uitvinding werd heel dankbaar ondersteund door de provincie Gelderland en de E.U. Het ging om de uitvoering van POP3 met het project nummer GD-00360(2021-2022). Totale bedrag was 160.000 EUR. Drijfmest behandeling kringloop veehouderij. Het project was succesvol afgehandeld.

Klik op de button hieronder en lees het artikel over onze mestbehandeling op de website van Netwerk platteland.